Xipe Webdesign telefoonnummer

Hoog komen in Google, hoe gaat dat?

Een hoge positie in Google, de toonaangevende zoekmachine in Nederkand, is essentieel voor een website.
Om dit te bereiken, zijn een aantal zoekmachine optimalaisatie strategieën mogelijk. Samen met u kiezen wij de beste methode voor uw specifieke situatie, doelstelling en doelgroep. Dit proces van zoekmachine optimalisatie heet officieel SEO. Deze afkorting staat voor Search Engine Optimization.

De bezoeker heeft mijn website gevonden. En dan?

Gevonden worden door bezoekers is slechts het begin. Zodra de bezoeker op uw website is gekomen, is het zaak om hem op zijn wenken te bedienen.
Dat betekent: korte en bondige informatie, een overzichtelijke navigatie en een contactformulier of bestelformulier dat goed in de 'flow' van uw website is geïntegreerd.

Google Adwords (SEA)

U heeft ze vast wel eens gezien als u een zoekopdracht in Google intikt: de advertenties bovenaan de zoekresultaten en in de rechterkolom op uw scherm.
Google Adwords is een enorme vlucht aan het nemen. Het blijkt een zeer succesvolle en efficiënte manier om uw product of dienst onder de aandacht te brengen. U betaalt niet per vertoning van uw advertentie, maar slechts als er op geklikt wordt. Op dat moment is de bezoeker dus op uw website!

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Current project : verhuizing en seo van Attingo-datarecovery.nl

Momenteel is ons 'main project' de website van Attingo Datarecovery
Opdracht was om deze website los te koppelen van de corporate website, die op een .com domain wordt gehost, samen met een aantal andere subsites in verschillende talen. De moeder-website heeft een Pagerank 4 en wens is uiteraard om dit mee te nemen naar de nieuwe website.
Dit is een zeer uitdagende opdracht. Normaal gesproken is het verhuizen van een website al geen sinecure, maar in dit geval is er een extra uitdaging: Het voorkomen van duplicate content en het afvangen van alle verwijzingen op de attingo.com website.
Alle stappen zijn genomen volgens een Plan van Aanpak.
En wij plegen (volgens een basic onderhoudscontract) onderhoud aan de website om deze continu te verbeteren en te optimaliseren.
Deze aanpak werpt zijn vruchten af, gezien de vooruitgang die is geboekt qua vindbaarheid van de website in met name Google.

Actuele stand:
Page #1 - Positie #2 op keyword: datarecovery en data recovery

 

© Xipe Webdesign 2008 - | 06-12436915 | KvK 27176575

Scherm met Google website